Pascal Portal

- Vi gjør bygget levende!

Skybasert SD-anlegg, skreddersydd etter kundens behov.

Pascal Portal er et skybasert SD anlegg som er bygget på Metasys UI fra Johnson Controls. Med Pascal Portal vil kunden få tilgang til en moderne visuell presentasjon av tekniske installasjoner på deres bygg. Visningen blir tilpasset for bruk på både PC, Mac, Nettbrett og mobil og er kompatibel med alle veletablerte nettlesere.
Presentasjonen av tekniske installasjoner blir skreddersydd etter kundens ønsker og behov, for å sikre et best mulig brukergrensesnitt og oversikt over bygget. Målet er å bidra til at våre kunder får en tilpasset, optimalisert, økonomisk og miljøvennelig drift av bygget på en oversiktlig og enkel måte.

Pascal Portal er en abonnementstjeneste for et skybasert SD anlegg. Det vil si at det ikke er noen fysiske serverinstallasjoner i forbindelse med bygget. Dere som byggdrifter/eier slipper å tenke på ekstra kostnader rundt installasjon og drift og Pascal Automasjon står for drift og vedlikehold av skytjenesten. Som kunde vil du få tilgang til å kunne logge inn på SD anlegget i nettleser fra hvor som helst i verden. Kommunikasjonen mellom bygget og SD anlegget foregår med kryptert VPN for å ivareta datasikkerheten.

Temperaturtrender opptil 24 timer lagres lokalt på bygget. Alt utover dette lagres i skyen. Trender vil vises i bilde med mulighet for skalering av ønskede tidsrammer.
Ved aktive alarmer vil det vises en «notification» på øverste linje i bilde, og evt. lydvarsling om ønskelig. Alarmliste vil vises ved trykk på alarmbjellen.
For kunder med allerede etablerte SD bilder i eldre Metasys versjon vil disse kunne konverteres over i Pascal Portal. Grafikken vil da se lik ut som dere er vant med, men dere vil få tilgang til de fordelene det er med Pascal Portal og Metasys UI.